مدرس: بهنام رجبی    زمان: 24 دقیقه

down-arrow

به نام خداوند بخشنده و مهربان، در قسمت سوم از فصل سوم از آموزش جامع نرم افزار سپیدار با موضوع «تعریف کالا در نرم افزار سپیدار» و «تعریف مشخصات کالا و خدمات» در کنار شما همراهان عزیز سایت حساب سنتر هستیم.

تعریف کالا

برای تعریف کالا های جدید در نرم افزار سپیدار ابتدا بر روی سیستم تامین کنندگان و انبار کلیک می کنیم و از زیر منوی عملیات آن گزینه کالا و خدمات جدید را انتخاب می کنیم تا فرم مربوط به آن برایمان باز شود.

تعریف کالا

کالا / خدمت / دارایی

از این فرم قادر هستیم که کالا، خدمت و دارایی های خود را معرفی کنیم. که البته گزینه دارایی مربوط به این بخش نیست و ما در بخش  دارایی ثابت به آن رسیدگی می کنیم؛ در این مثال ما قصد داریم یک کالا معرفی کنیم پس تیک گزینه کالا را می زنیم.

انتخاب نوع کالا یا خدمت

فیلد کد کالا

کد کالا کاراکتر هایی هستند که میتوانند ترکیبی از عدد وحروف باشند و برای دسته بندی کالا ها و نظم بخشیده شدن آنها کمک شایانی می کنند.

اختصاص کد به کالا ها و خدمات روش های بسیاری دارد اما برای شرکت هایی که برای اولین بار میخواهند به کالا های خود کد اختصاص بدهند میتوانند از یک الگوی ساده ی 5 یا 7 رقمی پیروی کنند. به این شکل که دو رقم اول نشان دهنده دسته ی اصلی کالا ها باشد و دو رقم بعدی آن نشان دهنده زیر گروه باشد و سه رقم آخر نیز نشان دهنده کد خود کالا باشد.

به عنوان مثال در شرکتی که دو گروه اصلی محصول سیم و کابل را تولید می کند میخواهیم برای محصولاتش کد کالا در نظر بگیریم؛ با توجه به اینکه در الگو تعریف بالا گفته شد دو رقم اول را برای گروه اصلی کالا ها در نظر می گیریم که ما به شکل زیر آنها را انتخاب کردیم.

گروه سیم ها    10 ** ***

گروه کابل ها   20 ** ***

برای مثال این محصولات هر کدام دارای روکش های متفاوتی نیز هستند  که در گروه بندی آنها تاثیر گذار است پس کد زیر گروه را مانند مثال زیر به آن اختصاص می دهیم.

سیم های بدون روکش       10 01 ***

سیم های روکش پلاستیکی    10 02 ***

سیم های روکش پلی آمیدی   10 03 ***

کابل های معمولی                20 01 ***

کابل های فشار قوی     20 02 ***

 و سه کد آخر نیز به مدل هایی که در این زیر گروه ها قرار میگیرند داده می شود؛ وجه کنید که اگر الگوی کد کالا ها را به خوبی انتخاب کنید و از آن پیروی کنید بسیار در مدیریت کالا ها و انبار ها به شما کمک خواهد کرد.

کد کالا

 فیلد عنوان کالا

عنوان کالا را نیز با در نظر گرفتن خصوصیات آن تایپ می کنیم. و عنوان دوم را نیز خالی می گذاریم تا نرم افزار خود بصورت اتوماتیک آن را پر نماید.

عنوان یا اسم کالا

فیلد نوع مالیات و نرخ عوارض

این دو فیلد را نیز می توانیم برای هر کالا جدا گانه پر کنیم یا می توانیم خالی بگذاریم و در قسمت تنظیمات برای تمام کالا ها یکجا وارد کنیم.

نرخ عوارض و مالیات کالا

فیلد بار کد کالا

شماره بارکد کالا ها را نیز در صورت نیاز باید به شکل دستی یا از طریق بارکد خوان در این فیلد وارد کنیم.

بارکد کالا

فیلد ایران کد

ایران کد را نیز برای محصولاتی که دارای آن هستند باید می توانیم در فیلد آن در صورت نیاز وارد کنیم.

ایران کد در کالا

بارکد دو بعدی

برای محصولاتی که به دلایل مختلف دارای بارکد دو بعدی نیز هستند از این فیلد می توانیم آن را معرفی کنیم. در ضمن امکان ساخت بارکد دو بعدی برای اطلاعاتی که دوست داریم بر روی کالا های خودمان به این شکل اضافه کنیم نیز وجود دارد که در قسمت های بعد به نحوه ی ساخت ان اشاره خواهیم کرد.

گزینه معاف از مالیات و عوارض

اگر کالای مورد نظر معاف از مالیات و عوارض، خرید و فروش نیز است میتوانید تیک گزینه ی آن را فعال کنیم تا مبلغ آن برای ما حساب نگردد.

تیک معاف از مالیات و عوارض

در قسمت بعدی تعریف کالا برگه های متفاوتی می بینیم که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

برگه واحد های سنجش کالا

این برگه شامل دو فیلد «واحد اصلی کالا» و «واحد فرعی کالا» می باشد . واحد اصلی واحدی است که کوچک تر از واحد دیگر است به عنوان مثال اگر ما محصول مورد نظر را به شکل کیلویی و بسته بندی کامل  می فروشیم، کیلو را در واحد اصلی و نوع بسته بندی را در واحد فرعی انتخاب می کنیم و نسبت آن را نیز که هر واحد فرعی چه مقدار از واحد اصلی است را در تنظیمات واحد ها انجام می دهیم.

مثال هایی دیگری که می شود در این مورد زد لیتر در واحد اصلی و گالن در واحد فرعی یا عدد در واحد اصلی و جین در واحد فرعی است؛ البته باید توجه کنیم که این ویژگی زمانی فعال می شود که زیر سیستم «دو واحدی» را تهیه کرده باشیم.

واحد های سنجش

سربرگ تصویر کالا

در شرایط گوناگون بعضی از شرکت ها نیازمند آن هستند که عکس کالا های خود را نیز در نرم افزار داشته باشند تا در جا های مختلفی مانند فاکتور ها بتوانند از آنها استفاده کنند.

در همین راستا اگر به این ویژگی نیازمند هستید می توانید عکس کالای مورد نظر خود را با زدن دکمه ی انتخاب تصویر در این سربرگ انتخاب کنید.

تصویر کالا

سربرگ کنترل موجودی کالا

در این سربرگ دو فیلد «حداقل موجودی» و «حداکثر موجودی» وجود دارد و می توانیم رقم مورد نظر خود را در آن وارد کنیم تا با رسیدن موجودی کالا به آن رقم به ما پیامی بابت موجودی کالا ارسال شود.

این ویژگی می تواند به سفارش دهی به موقع محصول و یا خرید بیش از حد آن کمک شایانی کند. که با توجه به شرایط شرکت مورد نظر می توانیم از آن بهره ببریم.

کنترل موجودی، حداقل موجودی و حداکثر موجودی

سربرگ انبار های مرتبط کالا

در این سربرگ می توانیم مشخص کنیم که کالای مورد نظر در کدام یک از انبار ها قرار می گیرد و  پیش فرض آن کدام است.

انبار های مرتبط

سربرگ گروه بندی کالا

در این سربرگ می توانیم اگر گروهی برای خرید و فروش و یا دسته بندی کالا درست کرده ایم انتخاب کنیم. آموزش مربوط به نحوه معرفی گروه های کالا ها نیز در بخش آموزش تنظیمات نرم افزار مرور خواهیم کرد.

مشخصات کالا

سربرگ مشخصات کالا

با توجه به اینکه هر کالا می تواند مشخصه های مختلفی مانند برند، اندازه، رنگ، جنس و غیره داشته باشد، می توانیم از این بخش مشخصه های آن را انتخاب کنیم. برای انتخاب این مشخصه ها باید ابتدا آنها را به نرم افزار معرفی کنیم که در ادامه ی همین قسمت نحوه معرفی مشخصه ها را نیز با هم مرور می کنیم.

سربرگ قیمت فروش

قیمت فروش کالای مورد نظر را از این سربرگ می توانیم مشخص کنیم و اطلاعات این قسمت به بخش اعلامیه قیمت سیستم مشتریان و فروش انتقال پیدا می کند که در فصل بعد به توضیح آن خواهیم پرداخت.

تعریف مشخصات کالا و خدمات

برای تعریف مشخصات کالا و خدمات ابتدا بر روی سیستم تامین کنندکان و انبار کلیک می کنیم و از زیر منوی عملیات آن گزینه ی «تعریف مشخصات کالا / خدمات» را انتخاب می کنیم تا صفحه ی مورد نظر برای ما پدیدار گردد.

تعریف مشخصات کالا

در صفحه ی باز شده ده عنوان مشخصه وجود دارد که  با کلیک بر روی آنها می توانیم نام آن را تغییر دهیم و با زدن تیک گزینه فعال، آن مشخصه را در قسمت تعریف کالا ها فعال کنیم.

 گزینه ای دیگر نیز به نام «قابل انتخاب» وجود دارد و با فعال کردن آن این امکان به ما داده می شود که مقدار های مشخصه های خود را در قسمت عنوان مشخصه وارد کنیم و در زمان تعریف کالا آن را انتخاب کنیم و نیاز به وارد کردن آن هنگام تعریف کالا نداشته باشیم. مانند برند های کالا ها.

قابل انتخاب

برای اضافه کردن عنوان مشخصه ها کافیست ردیف مشخصه مورد نظر را انتخاب کنیم و با زدن دکمه ی بهعلاوه پایین صفحه عنوان های خود را اضافی کنیم و اما اگر تیک گزینه «قابل انتخاب» را نزنیم این امکان داده می شود که بتوانیم مقدار مشخصه کالا مورد نظر را هنگام تعریف کالا وارد کنیم و از قبل تعیین شده نباشد. مانند رنگ کالا.

مطالب این قسمت نیز به پایان رسید و در قسمت بعد به موضوع «ثبت فاکتور خرید»، «ثبت رسید انبار» و «بررسی رسید انبار» می پردازیم؛ لطفا سوالات، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را نیز از طریق فرم موجود در امتداد همین صفحه برای ما ارسال کنید تا ما بتوانیم کیفیت خدمات ارائه شده به شما عزیزان را تا حد ممکن افزایش دهیم.

همچنین لطفا اگر تمایل به اطلاع از اخبار، آموزشها و مقالات رشته حسابداری نیز دارید شبکه های اجتماعی  گروه حساب سنتر را نیز دنبال کنید.با تشکر از همراهی شما

102 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • رضوان دارابی
    1400-07-23 17:15

    بابت این آموزش های رایگان و بسیار روان و شیوا از صمیم قلب ازتون تشکر می کنم. واقعا که لطف بزرگی در حق ما کردین.

    پاسخ
  • رامین
    1400-07-04 21:21

    خیلی ممنون آقای رجبی لطف کردین

    پاسخ
  • رامین
    1400-07-01 19:38

    سلام جناب رجبی
    من وقتی میخوام کالای جدید اضافه کنم فیلد مقدار بسته هستش و قیمت خرید قبلی رو هم اصلا نشون نمیده ممنن میشم اگه راهنماییم کنید مشکلم برطرف شه
    و اینکه این مشکل از وقتی سال مالی جدید تعریف کردم اومده

    پاسخ
    • سلام رامین عزیز
      سوالتان کمی نامفهوم است؛ در سپیدار ما در زمان تعریف کالا نمیتوانیم قیمت خرید بزنیم؛ اگر منظور شما تعریف کالا در نرم افزار دشت است، در نرم افزار دشت فقط در اولین سال مالی میتوانیم قیمت خرید و مقدار را مشخص کنیم، در سال های بعدی برای افزایش موجودی کالا باید فاکتور خرید ثبت کنید.
      سپاس از همراهی شما

    • رامین
      1400-07-02 18:57

      خیلی ممنونم از پاسخگویی سریعتون . بله من در سال دوم هستم و وقتی میخوام کالای جدید اضافه کنم نمیتونم موجودی و قیمت خرید بزنم . با فاکتور خرید هم جنسای قدیمی که شارژ شدن رو میتونم اضافه کنم کالای جدید با اسم و کد جدید نمیشه.

    • سلام رامین عزیز
      کالای جدید را با اسم و مشخصات تعریف کنید، موجودی اول دوره آنرا از طریق فاکتور خرید ثبت کنید.
      سپاس از همراهی شما

  • نیکو
    1400-05-26 10:05

    باسلام.بعد از ثبت حداقل موجودی برنامه چطور ما رو آگاه می کنه ؟

    پاسخ
    • سلام نیکو عزیز
      منو شرکت > فعالیت های روز > کالا های نیازمند سفارش
      اینجا گزارش مورد نیاز شما قابل دریافت است.
      سپاس از همراهی شما

  • سلام وقت بخیر
    برای یه شرکتی بنا به دلایلی مجبوریم مد کالاهای سوری تعریف کنیم وسر یه وقت بشینیم سیستم کدینگ استاندار تعریف کنیم ولی فعلا فرصت نکردیم. اگه کدها به صورت سوری گردش پیدا کنن بعدا طبق استانداری که قرار تعریف کنیم اصلاح بشن مشکلی پیش نمیاد؟؟

    پاسخ
    • سلام بهنام عزیز
      اگر برای کالاها گردش ثبت کنید؛ دیگر قابل ویرایش نیستند.
      سپاس از همراهی شما

  • رخساره فلاح
    1400-05-22 13:34

    خسته نباشید خیلی ممنون

    پاسخ
  • عماد
    1400-04-09 23:02

    سلام یه سوال داشتم – امکان اضافه کردن همزمان چندین اسم از طریق اکسل هست ایا ؟؟ مشکلی که داریم این هست که هر بار جدید میرسه باید برای هر کالا یه اسم جدید تعریف بشه – و هر بار حدودا 200 تا اسم تعریف کینیم که خیلی وقت گیر هست

    پاسخ
    • سلام عماد عزیز
      بله امکان انتقال اطلاعات از طریق اکسل وجود دارد؛ در دوره پیشرفته کانورت اطلاعات به صورت کامل به این موضوع پرداخته ایم.

      لینک دوره:
      https://hesabcenter.com/product/how-to-convert-data-in-sepidar-software/

      برای دریافت راهنمایی و مشاوره نیز پیشنهاد میکنم با شماره 02188800150 تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • محمدعلی
    1400-04-05 12:58

    سلام.خسته نباشی.در کدگزاری اتوماتیک سپیدار میخوام که صفر رو قبل عدد بعدی بزنم.کجا باید فعال شه؟چون هرکاری میکنم نمیشه

    پاسخ
    • سلام محمد عزیز
      برای این موضوعات باید یا با پشتیبانی سپیدار به شماره 02181022444 تماس بگیرید و یا برای دریافت مشاوره و بررسی مشکلتان با شماره 02188800150 پشتیبانی حساب سنتر تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • سلام. وقت بخیر خیلی ممنون از آموزش های. جامع و مفیدتون
    وقتی برای اولین بار یک شرکتی میخواد از این نرم افزار استفاده کنه موجودی اجناس انبار و برای اولین بار چجوری. باید وارد سیستم کرد طبیعتا بعداز اون میشه جنس رو خرید وبنام خریدار رسیدانبار کرد ولی دفعه اول چطور باید اینکاروکرد

    پاسخ
  • کتایون
    1400-03-12 08:56

    ببخشید فروش پیشرفته گرفتیم و هدف ما این بود که از یک کالا وقتی مشتری خرید میکنه ما از همون کالا با توجه به مقدار خرید تخفیف جنسی بهشون میدیم و اون تعداد از کالا که تخفیف میخواستیم صفر زده بشه ولی این امکان نداره ،میشه راهنمایی کنید؟

    پاسخ
    • سلام کتایون عزیز
      فکر میکنم این امکان قابل تنظیم باشید، برای هماهنگی مشاوره پیشنهاد میکنم با شماره ۰۲۱۸۸۸۰۰۱۵۰ تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • کتایون
    1400-03-12 08:35

    سلام ،میخواستم بدونم موجودی ریالی انبار که میخوام بگیرم از تامین کننده روی مرور مبلغی انبار میرم ودر این قسمت مبلغ که نشون میده مبلغ کل اول دوره و خرید طی دوره هست،مین میخوام فقط مبلغ ریالی موجودی فعلی ببینم از کجا میشه این کار رو کرد؟ممنون

    پاسخ
    • سلام کتایون عزیز
      در همون بخش موجودی مبلغی انبار، زیگما موجودی مبلغی را مشاهده بفرمایید.
      سپاس از همراهی شما

  • راحله
    1400-03-02 21:07

    با سلام.ببخشید ویدیوی این قسمت برای من پخش نمیشه.

    پاسخ
  • سلام.موجودی اوا دوره باید حتما اول سال وارد شود یا میتوان ۱یا۲ ماه بعد سال هم وارد کرد؟ آیا موجودی اول دوره را اشتباه وارد کردیم میتوانیم پاک کنیم؟

    پاسخ
    • سلام مهناز عزیز
      برای این موضوع نیاز است تا به عملیات استقرار سپیدار کامل مسلط باشید، برای این موضوع میتوانید از دوره استقرار سپیدار استفاده نمایید:

      https://hesabcenter.com/product/the-opening-entry-in-sepidar-software/

      اما در رابطه با سوال شما، موجودی اول دوره انبار ها باید حتما در اول سال وارد شود، و در صورتی که سند افتتاحیه صادر نشده باشد قابل ویرایش است.

      سپاس از همراهی شما

  • محمد
    1400-01-25 10:56

    سلام مهندس من برای تعریف موجودی انبار اولیه از روی لیست اکسل و گروهی به مشکل خوردم منظور از پیام خطا با عنوان فیلد مرجع نباید در ستون های انتخابی آورده شود چیه؟ ممنون

    پاسخ
  • سامان
    1400-01-19 00:01

    باسلام میخواستم بدون امکان اضافه کردن فیلد «عنوان سوم کالا» وجود داره؟ کالاها در عنوان اول با جزییات بسیار زیاد و در عنوان دوم خیلی کلی ذکر شده و این برای جستجوی کالاها واقعا مشکل سازه. چطور یک فیلد به بخش کالا اضافه کنیم که بتونیم شرح کالا رو نه باجزییات زاید و نه خیلی مختصر هم داشته باشیم

    پاسخ
    • سلام سامان عزیز
      این مورد از راه هایی قابل اضافه شدن است، اما باید نیاز شما را بسنجیم؛ پیشنهاد میکنم با ما تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • حسین
    1400-01-15 20:30

    سلام خسته نباشید
    در نرم افزار سپیدار واحد فرعی یک کالا رو فیلم تعریف کردیم حالا می‌خوایم واحد فرعی رو عوض کنم نمی آره میگه این کالا عملیات انبار استفاده شده به طور مثال واحد فرعی قبلی 24بوده حالا می‌خوایم واحد فرعی رو 20کنیم نمیزاره حالا باید چیکار کرد.
    ممنون از شما

    پاسخ
    • سلام حسین عزیز
      باید تمامی گردش های کالا پاک شود و تا واحد تغییر کند، اگر گردش ها زیاد است، ممکن است از طریق کانورت اطلاعات نیز بتوانید اصلاحات مورد نیاز را انجام دهید، پیشنهاد میکنم با ما تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • سودا
    1400-01-07 14:09

    سلا خسته نباشین
    ببخشید من میخواستم بدون تو سپیدار میشه برا کالاها آفر اضافه بکنیم که به تور اتومات وقتی اون کالا رو انتخاب میکنیم آفرشم تو فاکتور فروش بیاره؟

    پاسخ
    • سلام سودا عزیز
      بله این امکان با استفاده از زیر سیستم فروش پیشرفته قابل انجام است.
      سپاس از همراهی شما

  • لیلا
    1400-01-01 18:14

    سلام وقت بخیر
    چطوری تو سپیدار اگه ی کالا تو خدمت تعریف شده اصلاح کنیم

    پاسخ
    • سلام لیلا عزیز
      این مورد به شرطی قابل اصلاح است که تمامی گردش های خدمت را حذف نمایید.
      سپس از مسیر :
      تامین کنندگان و انبار > فهرست > کالا / خدمت > روی خدمت مورد نظر کلیک راست > ویرایش را بزنید.
      اصلاحات را انجام دهید و ذخیره نمایید.

  • محمد
    1399-12-09 19:18

    سلام مهندس وقت بخیر.ما شرکت تبلیغات هستیم که بیلبورد و تابلو پل عابر پیاده از شهرستانهای مختلف خرید و فروش انجام میدیم.چطور میتونم کالا را طوری معرفی کنم که شهرهای آن هم ب صورت جدا انتخاب بشن. به عنوان مثال بیلبورد شهرستان کرمان .پل عابر میدان 17 شهریور زاهدان.به طور جداگانه در شرح فاکتور نمایش داده شوند

    پاسخ
    • سلام محمد عزیز
      این مورد شما نیاز به بررسی داره و همینطوری نمیشه اظهار نظر کرد؛ پیشنهاد میکنم برای دریافت مشاوره با شماره 02188800150 تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • پناهی
    1399-12-05 12:15

    سلام مهندس جان خسته نباشید.
    در قسمت انبار برای یک مواد دو نوع کد کالا تعریف کردیم و از هردوتاشم استفاده کردیم.
    چجوری این دو رو یکی کنیم؟

    پاسخ
    • سلام کاربر عزیز
      باید گردش های یکی پاک بشه و اون کالا حذف یا غیر فعال بشه، سپس گردش های حذف شده به کالای دیگر منتقل بشه.
      اگر تعداد گردش های استفاده شده زیاده میتونید از طریق کانورت اطلاعات این کار رو سریع تر انجام بدید.
      لینک دوره کانورت اطلاعات:
      https://hesabcenter.com/product/how-to-convert-data-in-sepidar-software/
      سپاس از همراهی شما

  • مریم
    1399-11-29 11:15

    سلام،ممنون از اموزش کامل شما⚘🙏

    پاسخ
  • نوربخش
    1399-11-10 11:36

    سلام جناب مهندس.مااین سیستم راتازه خریدو نصب کردیم.تدریس ابن بخش توسط حضرتعالی به خیلی از سوالات من پاسخ داد.وراه را برام آشکارکرد.خیلی ممنون.منتظرتدریس های بعدی تون هستیم.

    پاسخ
  • سلام آقای رجبی
    در شرکتهای آسانسوری ما سرویس و نگهداری داریم در کجا باید ثبت کنیم

    پاسخ
  • میلاد
    1399-09-17 23:45

    سلام استاد عزیز ی سوال دارم ممنون میشم جواب بدید . موقع تعریف کالا ها اگر در لیست جدا از کالا ها لیست کالا های معیوب هم باشد اونو چطور ثبت میکنیم؟ مثلا100 عدد مانیتور و 10 عدد معیوب . معیوب هارو چطوری ثبت میکنیم؟

    پاسخ
    • سلام میلاد عزیز
      تمامی کالا ها باید با یک کد و نام تعریف شوند؛ بعد از تعریف کالاها؛ بستگی دارد این کالا ها چطور معیوب شدند، در سناریو های مختلف ثبت های سند حسابداری مختلفی برای شناسایی هزینه و خروج این کالا ها از سیستم وجود دارد.
      سپاس از همراهی شما

  • علیرضا
    1399-08-10 13:40

    سلام اقا بهنام .بنده در تعریف کالا واحد سنجش یک کالایی داریم ک واحد اصلی ان گالن و واحد فرعی ان بسته چهار لیتری میباشد .بنده با نسبت متغیر یک زدم .یعنی هر بسته چهار لیتری معادل یک گالن با نسبت متغیر تعریف کردم .حال در فاکتور فروش در قسمت واحد اصلی 20 گالن وارد کردم اما در واحد فرعی نمیدانم چی بزنم لطفا راهنماییم کنید ممنون

    پاسخ
    • سلام علیرضا عزیز
      اگر هر 4 لیتر دقیقا یک گالن میشود، نسبت این 2 واحد را ثابت قرار دهید تا در رسید انبار به صورت خودکار پر شود.

  • کاظم رضایی
    1399-07-19 14:02

    سلام
    جناب آقای رجبی شرکت ما تولید فیلتر صنعتی هست برای این منظور نام فیلتر رو ما با مشخصات خواص خودش تو سیستم تعریف کردیم ولی مشتری همین فیلتر رو با یه اسم دیگه میشناسه به همین خاطر باید اسم فیلتر رو باید تو فاکتور فروش با اسمی که مشتری میگه فاکتور کنیم امکانش هست که در فاکتور تغیییر داد ولی نام اولیه تغیر نکنه

    پاسخ
  • کاظم رضایی
    1399-07-19 12:41

    جناب آقای رجبی
    ببخشید منظورم این بود که نام کالا ثابت بمونه فقیط در فاکتور فروش تغییر کنه چون بعضی از مشتریها نام کالا را با اسمی که ما تعریف کردیم نمیشناسن باید به اسم خودشون تو فاکتور بنویسیم

    پاسخ
    • سلام کاظم عزیز
      خیر؛ این امکان در سپیدار وجود ندارد، اما میتوانید قبل پرینت خروجی PDF از سپیدار دریافت، تغییرات لازم را انجام و بعد پرینت بگیرید.

  • کاظم رضایی
    1399-07-19 10:17

    سلام
    امکان تغییر نام کالا بعد از تعریف کالا در فاکتور فروش به صورت دستی وجود داره

    پاسخ
    • سلام کاظم عزیز
      در زمانی که در فاکتور فروش میخواید کالا را انتخاب نمایید، در فرم کوچک باز شده روی اسم کالا کلیک راست کنید و ویرایش را بزنیم، نام کالا رو تغییر دهید و فرم را ذخیره کنید.
      سپاس از همراهی شما

  • احمد ایزدی
    1399-06-21 09:48

    سلام
    ۱-جهت جلوگیری از بروز اشتباه از جانب اوپراتور آیا می توان فروش برخی از کالاها را برای برخی از معین اشخاص ممنوع کرد
    یا به عبارتی در قسمت معرفی کالا قابلیت فروش به همه یا برخی از معین اشخاص مقدور باشد

    پاسخ
  • احمد ایزدی
    1399-06-21 09:40

    سلام
    ۱-آیا به صورت اتوماتیک میتوان از صدور فاکتور فروش برای کالایی که به حداقل موجودی تعریف شده در قسمت معرفی کالا رسیده جلوگیری کرد
    ۲- در صورت الزام به پیش فروش کردن کالای مذکور با وجود رسیدن به حداقل موجودی که میتواند عدد ۰ نیز باشد جهت جلوگیری از ایجاد فروش منفی و بروز خطا در بهای تمام شده چه باید کرد. به عبارتی روند صدور فاکتور شامل مراحل زیر باشد
    -پیش فاکتور
    -تبدیل پیش فاکتور به پیش فروش بدون کسر از انبار
    -تبدیل پیش فاکتور یا پیش فروش به فاکتور فروش

    پاسخ
    • سلام احمد عزیز
      1- خیر این امکان وجود ندارد.
      2- شما میتواید برای مشتریان فاکتور فروش را صادر کنید اما خروج انبار آن را نزنید، تا زمان ثبت خروج انبار برای فاکتور فروش، هیچ موجودی از انبار کسر نمیشود.

  • اقبال ولی پور
    1399-06-19 17:24

    با سلام و تشکر از شمابابت آموزشهای عالیتون
    خواستم نحوه فراخوان دادن رسید وحواله انبار وریالی کردن آن در قسمت خرید وفروش رو بدونم (شرکتهای تولیدی)

    پاسخ
  • مسلم
    1399-04-27 08:45

    سلام مجدد
    بسیار سپاسگزارم
    ⚘⚘⚘

    پاسخ
    • خوشحالیم که در کنار ما هستید

    • روستا
      1399-10-30 21:35

      سلام وقت بخیر باتشکر از آموزشهای خیلی خوبتون.
      ببخشید من کد کالا برام بصورت اتوماتیک وارد میشه چطور میتونم اون رو به دستی تبدیل کنم؟

    • سلام روستا عزیز
      اگر در زمان شروع به کار؛ روش شماره گذاری را اتوماتیک انتخاب کردید، دیگر روش قابل ویرایش نیست؛ مگر بخواهید تمامی کالا ها را پاک کنید.
      برای پاک کردن کالا ها هم باید تمامی اسناد انبار و فروش پاک شوند؛ اگر انجام این کار برای شما ضروری است؛ ممکن است که ما بتوانیم به شما کمک کنیم.
      پیشنهاد میکنم با شماره 02188800150 تماس بگیرید.
      سپاس از همراهی شما

  • مسلم
    1399-04-26 15:42

    سلام
    وقت بخیر
    من زمانی که میخواستم از قسمت رسید جدید انبار ، قسمت تولید . با تایپ بخشی از اسم کالا ، کالا مورد نظر رو انتخاب کنم ‌ . مشخصات کالا تو اون بخش پاک شد . الان نمیدونم چطور مشخصات کالا رو ببینم که جستجو بزنم و انتخاب کنم .میخواستم منو راهنمایی کنید؟ البته مشخصات کالا در بخش تعریف کالا هست.
    و در قسمت جستجو رسید جدید _تولید کد کالا و واحد اصلی و فرعی هم قابل دیدن هست . اما مشخصات کالا رو نمی بینم‌. لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام مسلم عزیز
      برید همون بخش که مشخصات کالا رو سرچ میکردید، یه سری گزینه های کوچیک پایین فرم هست، یکی از گزینه ها اسمش انتخابگر ستون است، روش کلیک کنید و ستون مورد نظر خودتون رو دوباره اضافه کنید.
      موفق باشید.

  • درنا
    1399-04-16 21:26

    سلام
    وقتتون بخیر
    جناب رجبی سوالی داشتم اگر از یک کالا به تعداد ۱۰۰ عدد خریداری کنیم با سریال نامبرهای متفاوت (یعنی هر کالا یک سریال نامبر خاص خودش رو داشته باشه)و این موضوع زمان فروش کالا و انبار اهمیت داشته باشه که اگر یکنفر از ما ۱۰ تا از این کالا خریداری کرد کدوم سریال نامبرهایی از این کالا را به این شخص میفروشیم
    چجوری میتونیم در زمان تعریف کالا این سریال نامبرها را مشخص کرد و همچنین در زمان فروش چجوری میتونیم این ۱۰ تا کالا با سریال نامبر مد نظرمون رو فاکتور کنیم؟
    پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون

    پاسخ
    • سلام درنا عزیز
      در تعریف کالا یه قابلیت هست به اسم :
      کالا دارای سریال است.

      اینو اگر تیک بزنید زمان ورود و خروج کالا میشه با سریال دلخواه کالا رو وارد و خارج کرد.

  • درنا
    1399-02-13 10:38

    سلام
    ممنونم از اموزشهای عالیتون
    لطفا در رابطه با تب های کنار فرم تعریف موجودی کالا(یادداشت.اطلاعات تکمیلی و…) و کاربرد انها نیز میشه توضیحی داشته باشید.

    پاسخ
    • بهنام رجبی
      1399-02-13 11:09

      سلام درنا عزیز
      ضبط این دوره تا فصل 5ام به پایان رسیده و متاسفانه در مورد این تب ها اطلاعاتی داده نشده، ولی حتما برای ضبط ادامه این دوره در سیستم های جدید این بخش رو هم در نظر میگیریم.
      ممنونیم از همراهی شما

    • درنا
      1399-04-23 20:48

      جناب رجبی ممنونم که اینقدر با حوصله به تمام سوالات چه در سایت چه در تلگرام پاسخ میدید🌹🍃

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

بالا
بالا
محتوا
محتوا
نظرات
نظرات
اشتراک
اشتراک