شروع فصل اول

مدرس: بهنام رجبی    زمان: 7 دقیقه

down-arrow

آموزش سیستم حسابداری نرم افزار سپیدار

درودی دوباره خدمت مخاطبان ارزشمند سایت حساب سنتر، در قسمت اول از فصل اول از دوره جامع صفر تا صد آموزش نرم افزار سپیدار قصد داریم مبحث آشنایی با ماژول حسابداری نرم افزار سپیدار را با هم مرور کنیم؛ نرم افزار سپیدار به شکل بخش، بخش طراحی و برنامه ریزی شده است که به هر بخش از آن سیستم یا ماژول نیز گفته می شود. به همین دلیل ما میتوانیم با توجه به حیطه ی کاری شرکتمان تنها ماژول  هایی را تهیه کنیم که مورد نیازمان هستند.

سیستم حسابداری یکی از چندین سیستم نرم افزار سپیدار است، اما تفاوتی که با دیگر سیستم های آن دارد این است که ماژول حسابداری به عنوان هسته ی مرکزی تمام سیستم ها می باشد و سیستم های دیگر مانند انبار، دریافت و پرداخت، حقوق و دستمزد، مشتریان و فروش و غیره تماما با این بخش در ارتباط یک طرفه هستند.

به عنوان مثال این فرضیه که اگر ما بخواهیم در سیستم انبار، ورود و خروج کالایی را ثبت کنیم یا در بخش حقوق و دستمزد فرایند های مربوط به آن را ثبت کنیم تمام سند ها زیربط در سیستم حسابداری ایجاد می شود؛ باید به این نکته توجه کنیم که با توجه به عکس بالا ارتباط سیستم های دریافت و پرداخت، مشتریان و فروش، انبار و غیره به شکل یکطرفه با سیستم حسابداری می باشد. و به همین دلیل تمام تغییرات در سیستم ها در سیستم حسابداری اعمال می شود اما سند هایی که در سیستم حسابداری ثبت می شود تغییری در سیستم های دیگر ایجاد نمی کند.

در همین راستا ما می بایست هر نوع عملیات مانند دریافت و پرداخت را تنها در سیستم مربوط به خود ثبت کنیم و از ثبت آنها از طریق سیستم حسابداری خودداری کنیم؛ به عنوان مثال اگر ما سندی در بخش حسابداری ثبت کنیم و بانک رو بستانکار کنیم و حساب های پرداختنی رو بدهکار کنیم. اطلاعات مربوط به این عملکرد به بخش سیستم دریافت و پرداخت انتقال پیدا نمی کند.

و اگر در مجموعه ای، ما نیمی از سند های خود را از طریق سیستم دریافت و پرداخت بزنیم و نیمی دیگر را از طریق سیستم حسابداری، در نهایت در موجودی نقد و بانک آنها مغایرت خواهیم داشت.
به همین دلیل باید توجه داشته باشیم که برای ثبت هر عملکردی از طریق سیستم مربوط به آن عملکرد اقدام کنیم و از طریق سیستم حسابداری عملیات مربوط به سیستم های دیگر را ثبت نکنیم.
با توجه به گفته های بالا، کار با سیستم ها یا بخش های متفاوت نرم افزار سپیدار نیازمند این است که ابتدا با سیستم حسابداری نرم افزار سپیدار آشنایی کامل داشته باشیم به همین خاطر در جلسات دوم تا ششم از فصل اول دوره ی آموزش جامع صفر تا صد نرم افزار سپیدار به یادگیری زیر مجموعه های ماژول حسابداری می پردازیم.

خواهشمندیم این آموزش ها را در جلسات بعدی به دقت دنبال کنید تا بتوانیم در دوره ی پیشرفته اطلاعات کاربردی بیشتری را با هم مرور کنیم؛ همچنین پیشنهاد میشود اگر در حسابداری سر رشته ای ندارید، همزمان با یادگیری نرم افزار سپیدار، به یادگیری و آموزش رایگان حسابداری در سایت های مختلف نیز بپردازید و لطفا و حتما نظرات و سوالات ارزشمند خودتون رو برای ما در قسمت نظرات همین صفحه ارسال کنید تا ما بتوانیم خدمات و آموزش های هدفمند بهتری را برای شما عزیزان تهیه کنیم. با تشکر.

150 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

بالا
بالا
محتوا
محتوا
نظرات
نظرات
اشتراک
اشتراک