آموزش ویدیویی تعریف انبار جدید

فصل سوم - قسمت دوم:
سایر جلسات این دوره
فصل اول
سیستم حسابداری

آموزش نحوه نصب نرم افزار سپیدار

آشنایی با سیستم حسابداری

درختواره حساب ها

صدور سند حسابداری
شماره گذاری مجدد

تبدیا اسناد موقت به دائم
سند تسعیر ارز
صدور سند کل

صدور سند اختتامیه و افتتاحیه
اصلاح طبقه بندی حساب ها
بستن حساب های سود و زیانی

مرور حساب ها
گزارش تراز ها
گزارش دفاتر

فصل دوم
دریافت و پرداخت

آموزش سیستم دریافت و پرداخت

تعریف حساب بانکی تعریف صندوق تعریف دستگاه کارتخوان

تعریف طرف حساب جدید تعریف دسته چک

ثبت رسید دریافت بررسی رسید دریافت

اعلامیه پرداخت

واگذاری چک به بانک وصول و واخواست چک نقد کردن چک

تسویه حساب طرف مقابل جدید

عملیات وصول چک پرداختنی جست و جوی چک

تسویه کارتخوان صورتحساب بانکی مغایرت گیری

مرور عملیات بانکی

فصل سوم
تامین کنندگان و انبار

آموزش سیستم تامین کنندگان و انبار

تعریف انبار جدید تعریف تامین کننده

تعریف کالا تعریف مشخصات کالا و خدمات

ثبت فاکتور خرید ثبت رسید انبار بررسی رسید انبار

ثبت رسید برگشت از انبار بررسی رسید برگشت از انبار

ثبت رسید خروج از انبار جدید

ثبت برگشت خروج از انبار

ثبت صدور طرف حساب مقابل ثبت اعلامیه بدهکار و بستانکار

قیمت گذاری اسناد انبار قیمت گذاری محصولات تولیدی

انبار گردانی کاردکس کالا

مرور تعدادی مبلغی انبار

فصل چهارم
مشتریان و فروش

آموزش سیستم مشتریان و فروش

صدور فاکتور فروش

صورت حساب طرف مقابل صدور اعلامیه بدهکار بستانکار

تعریف نوع فروش - تعریف اعلامیه قیمت

مرور نوع فروش - مرور طرف حساب

فصل پنجم
حقوق و دستمزد

آموزش حقوق و دستمزد

تعریف کارمند تعریف قرارداد

انتخاب عوامل یا تعریف عامل جدید تنظیمات حقوق و دستمزد جدول مالیاتی

اطلاعات استقرار اطلاعات ماهانه

محاسبات حقوق تسویه حساب کارمندان

فایل بیمه کارمندان لیست مالیات دیسکت پرداخت

تنظیم عامل

مرور حقوق

با درود خدمت شما همراهان عزیز سایت حساب سنتر در قسمت دوم از فصل سوم آموزش جامع صفر تا صد با موضوع «تعریف انبار» و «تعریف تامین کننده» در کنار شما عزیزان هستیم.

تعریف انبار جدید

در قسمت اول از این فصل گفته شد که در ما می توانیم بدون محدودیت و به تعداد مورد نیاز در نرم افزار خود انبار تعریف کنیم؛ برای تعریف انبار پس از انتخاب ماژول تامین کنندگان و انبار از زیر منوی عملیات آن گزینه انبار جدید را انتخاب می کنیم تا پنجره ی مربوط به آن باز گردد.

 

در پنجره ی تعریف انبار جدید چندین فیلد وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

فیلد کد انبار

در فرم های دیگر نرم افزار بصورت معمول ما فیلد کد را خالی می گذاشتیم تا نرم افزار بصورت خودکار به ترتیب شماره دهی کند. اما در این فرم می بایست که با توجه به شرایط یک کد دلخواه برای انبار مورد نظر وارد کنیم؛ در این مثال ما شماره 1 را برای انبار انتخاب کرده ایم.

 

 

فیلد عنوان انبار

عنوان انبار نیز با توجه به شرایط انتخاب می کنیم و عنوان دوم را نیز خالی می گذاریم تا خود نرم افزار آن را پر کند.در این مثال عنوان را «انبار شماره یک تهران» قرار می دهیم.

 

فیلد های غیر ضروری انبار

فیلد مسئول، شماره تلفن و آدرس انبار را نیز در صورت نیاز وارد می کنیم.

 

 

فیلد معین انبار

در فیلد معین انبار باید حساب معین مورد نظر خود را انتخاب کنیم که هم می شود از حساب های پیش فرض استفاده کرد هم به راحتی میتوان پس از کلیک بر روی نشانک فیلد معین و باز شدن صفحه ی مربوط به آن با کلیک راست در محیط صفحه و زدن گزینه جدید حساب معین خاص خود را بسازید.

 

 

یا می توان برای اینکه شماره معین مورد نظر حساب جدیدمان نیز مطابق با کدینگ فعلی حساب ها باشد از طریق سیستم حسابداری و تب درختواره  حساب ها اقدام  کنیم  تا  بتوانیم شماره اخرین حساب در آن گروه را مشاهده کنیم  و حساب خود را در امتداد آن تعریف کنیم.

 

 

همچنین باید توجه کنیم که ماهیت انبار همیشه بدهکار است و برای اینکه این حساب معین در قسمت انبار برای ما نمایش داده شود تیک تفصیلی پذیر را نیز نباید بزنیم؛ برای اضافه کردن انبار های بیشتر نیز همین مراحل را تکرار می کنیم.

تعریف تامین کننده

برای معرفی تامین کننده به نرم افزار ابتدا بر روی سیستم شرکت کلیک می کنیم و از زیر منوی عملیات آن گزینه طرف حساب جدید را انتخاب می کنیم.

 

 

فیلد های مشخصات طرف حساب را با توجه به آموزش تعریف طرف حساب جدید در فصل های قبل پر می کنیم و برای اینکه طرف حساب جدید ما نقش تامین کننده را در نرم افزار داشته باشد باید در سربرگ جزئیات تیک گزینه تامین کننده را فعال کنیم.

 

 

اگر در عملیات استقرار نرم افزار هستیم و اولین سالی است که می خواهیم اطلاعات را در وارد کنیم، می توانیم مانده حساب شخص را نیز از سال مالی قبل در فیلد مانده اول دوره وارد کنیم؛ برای ذخیره این اطلاعات نیز باید در انتها دکمه ی ذخیره را در بالای صفحه کلیک بکنیم .

مبحث این بخش نیز به پایان رسید در قسمت بعد نیز به مرور موضوع «تعریف کالا» و «تعریف مشخصات کالا و خدمات»می پردازیم؛ لطفا، حتما سوالات ، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق فرم های موجود در امتداد این صفحه برای ما ارسال کنید تا ما بتوانیم بهترین کیفیتی را که ممکن است برای خدمات ارائه شده به شما عزیزان فراهم کنیم.

در صورت تمایل به اطلاع از اخبار های روز ، آموزش ها و مقالات جدید مربوط به حسابداری شبکه های اجتماعی حساب سنتر را نیز دنبال کنید.با تشکر از همراهی شما

نظرات شما

28 پاسخ

  1. سلام آقای واقعا ممنونم از ویدیو عالی و پر ر شما واقعا لذت میبرم از فن بیان و شیوه تدریس شما.

  2. سلام چرای فیلمای مربوط به ان ر و تامین کنندگان ز نمیشه ؟ ی یی بکنید

  3. عالی و خوب است… من فعلا به ی برنخوردم ولی اینستارو فالو کردم که حداقل کمک کنم بیشتر دیده بشید…اگر احیانا کسی کمکی بخواد که بتونم شمارو معرفی کنم به خاطر گذاری از فیلم یتون انجام میدم تا و کارتون رونق پیدا کنه

    1. سلام نادیا خوشحالم که ها برای شما مفید بوده است؛ عث افتخار ماست که مارا به دوستانتان معرفی کنید. همچنین اگر صفحه اینستاگرام سنتر را استوری کنید نیز برای ما عث دلگرمی و خوشحال کننده است. از همراهی شما

  4. سلام آقای من چنتا انتقال بین ان رها زدم حتی مبلغ ریالی آنها رو در مرور ها در مین‌ مربوط میبینم ولی زم این ان رها رو در مرور تعدادی و مرور مبلغی ان ر نمیبینم

  5. سلام ببخشید من ۲تا ان ر امانی و ضایعات ایجاد کردم توی لیست ان ر دیده میشه حتی هم در مین‌ مرتبط صادر میشه ولی این دو تا ان ر رو توی مرور تعدادی یا مبلغی ان ر نمیبینم ممنون میشم کمکم کنید

  6. سلام خسته ن شید ممنون از هاتون من قبلا کردم ولی چند هست هاش دیگه کار نکردم الان اگر بخوام راه اندازیش کنم ید چکار کنم ممنون

  7. سلام ممنون از فوق العادتون اینکه حضوری این و رفتم اما از شما مطالب مفید تری رو یاد گرفتم

  8. واقعاعالیه من هرروزچندقسمت رونگاه میکنم و درحال یادگیری هستم.ضمنا ی ی هم اری کردم.واقعاممنون انشالله روزبروزموفقیتتون بیشتربشه

  9. سلام اوقات به کام وقتی ان ر را معرفی می کنم یک خطا مبنی بر وارد کردن ویژگی نشان داده می شود!!! ان ر و تامین کننده را معرفی و بعد کال ارا پس چرا خطا می دهد؟!

  10. سلام استاد ممکنه صدای موزیک زیر صدا رو کمتر کنید و خودتون هم کمی بلندتر صحبت کنید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *