آموزش ثبت اعلامیه پرداخت جدید

فصل اول - قسمت سوم:

به نام خدایی که عشق را در وجود ما نهاد، با قسمت پنجم از فصل دوم با موضوع ثبت اعلامیه پرداخت در همراه شما عزیزان هستیمT ثبت اعلامیه پرداخت برای تمام مبالغی که از منابع شرکت پرداخت می شوند الزامی است و میتواند به اشکال گوناگون مانند پرداخت نقدی، صدور چک، خرج چک های دریافت شده و حواله بانکی یا ترکیبی از اینها باشد.

اعلامیه پرداخت

برای ورود به پنجره ی ثبت اعلامیه پرداخت جدید پس از کلیک بر روی ماژول دریافت و پرداخت از زیر منوی عملیات آن بر روی گزینه ی اعلامیه پرداخت جدید کلیک میکنیم تا پنجره ی مربوط به آن باز گردد.

 پنجره ی «اعلامیه پرداخت» مانند «رسید دریافت» شامل فیلد هایی است که باید با توجه به اطلاعات فرآیند انجام شده، آن ها را پر کنیم.که به ترتیب آنها را با هم مرور می کنیم.

فیلد نوع

اولین فیلد، «نوع اعلامیه پرداخت» است و شامل 8 گزینه است که با کلیک بر روی نشانک انتهای فیلد می توانیم یکی از آنها را برای تعیین نوع اعلامیه پرداخت انتخاب کنیم.

 

«به تامین کننده» اولین گزینه ی فیلد نوع اعلامیه پرداخت است و زمان هایی که میخواهیم به ازای فاکتور های خرید خود وجهی را به تامین کننده آن پرداخت کنیم از این گزینه استفاده می کنیم.

«به مشتری» دومین گزینه این فیلد است و زمانی که میخواهیم پول فاکتور های مرجوعی فروش را به مشتری پرداخت کنیم از این نوع اعلامیه پرداخت استفاده می کنیم.

«پرداخت به سایر» سومین گزینه است و زمانی که نوع پرداخت زیر مجموعه دو حالت بالا نباشد مانند پرداخت به تنخواه یا سهام داران از این گزینه استفاده می کنیم.

«بانک به بانک / بانک به صندوق / صندوق به بانک / صندوق به صندوق»  انواع گزینه هایی هستند که مربوط به انتقالات مبالغ در داخل مجموعه هستند و با توجه به مبدا و مقصد پول می توانیم یکی از آنها را انتخاب کنبم.

«تضمین» این نوع از پرداخت مربوط به اسناد تضمینی است که بین شرکت ها تبادل می شود و ارزش مالی ندارد و صرفا برای ضمانت صادر می شوند، ما در مثال خود می خواهیم پول را برای تسویه فاکتور خرید پرداخت کنیم پس گزینه ی «به تامین کننده» را انتخاب می کنیم.

فیلد طرف مقابل

این فیلد برای انتخاب نام شخص طرف مقابلی است که مبلغ به وی پرداخت شده است. برای انتخاب آن بعد از کلیک بر روی نشانک سمت چپ  فیلد باید اسم شخص را در پنجره باز شده انتخاب کرده و دکمه تائید را بزنیم.

فیلد شماره

فیلد شماره اعلامیه پرداخت را بهتر است خالی بگذاریم تا نرم افزار بصورت اتوماتیک خود شماره دهد اما در صورت نیاز هم می توانیم به آن شماره دلخواه خود را نیز بدهیم .

فیلد تاریخ

با توجه به زمان پرداخت وجه این فیلد را نیز پر می کنبم که بصورت پیش فرض نیز تاریخ روز است .ما نیز در این مثال فرض می کنیم پرداخت ما در روز جاری صورت گرفته است و آن را تغییر نمی دهیم .

فیلد معین

در این فیلد باید با توجه به نوع پرداخت، حساب معین خود را نیز از طریق نشانک سمت چپ فیلد انتخاب کنیم؛ در این مثال بخاطر پرداخت شدن وجه به تامین کننده معین ما حساب های پرداختنی است.

معین کارمزد بانکی

در این فیلد نیز میتوان اگر حواله انجام شده شامل هزینه بوده است معین مربوط به آن را انتخاب کنیم تا هزینه آن ثبت گردد، در این مثال اعلامیه پرداخت، چون ما نیز مبلغی از کل را بصورت حواله بانکی کارمزد دار پرداخت کرده ایم معین آن را هزینه کارمزد خدمات بانکی انتخاب می کنیم. و مبلغ هزینه تراکنش آن را نیز درسربرگ اعلامیه پرداخت در ستون مخصوص به آن قید می کنیم.

فیلد صندوق

اگر کل یا مقداری از مبلغ پرداختی از صندوق باشد باید با کلیک بر روی نشانک سمت چپ فیلد صندوق مورد نظر که وجه از آن پرداخت شده است را نیز انتخاب کنیم.

فیلد ارز

از این  فیلد میتوانیم نوع ارز مبادله شده در پرداخت را با  کلیک بر روی نشانک سمت چپ فیلد انتخاب کنیم.(باید توجه کنیم که ارز پیش فرض نرم افزار ریال است و اگر بخواهیم ارزی جزء  ریال استفاده کنیم باید زیر سیستم ارزی نرم افزارسپیدار را تهیه کنیم)

فیلد مبلغ نقد

اگر کل یا مقداری از مبلغ پرداختی به شکل نقدی صورت گرفته است باید مبلغ آن را در این فیلد تایپ کنیم؛ بر فرض مثال در این سناریو 10 میلیون تومان از کل مبلغ پرداختی را ما به شکل نقد پرداخت کرده ایم. که مبلغ آن را در این فیلد وارد می کنیم.

فیلد شرح

در فیلد شرح دلیل پرداخت را می نویسیم تا بتوانیم در آینده گزارش جامعه تری داشته باشیم؛ که ما در این مثال شرح را “پرداخت بابت فاکتور خرید شماره 456” نوشته ایم.

در صورتی که کل یا مقداری از مبلغ پرداخت شده به شکل های  صدور چک، حواله یا خرج چک نیز باشد باید اطلاعات مربوط به آنها را از سر برگ های مربوط به آنها در این پنجره وارد کنیم.

 

سربرگ چک

با کلیک بر روی سربرگ چک برگه ی آن باز می شود و با زدن نشانک مثبت پایین برگه ی آن می توانیم به تعداد مورد نیاز، سطر برای درج اطلاعات چک های صادر شده، ایجاد کنیم.

با توجه به نام ستون ها، اطلاعات مربوط به هر برگه چک صادر شده را وارد می کنیم؛ در این سناریو ما دو چک صادر شده به مبلغ هر کدام 25 ملیون تومان نیز با تاریخ روز و یک ماه بعد را ثبت کرده ایم.

سربرگ اعلامیه برداشت یا حواله اعلامیه پرداخت

در این سربرگ  اگر مبلغی از کل پرداخت را به شکل حواله انجام داده باشیم اطلاعات آن را در این برگه وارد می کنیم؛ در این سناریو ما فرض کرده ایم که 15 میلیون تومان از کل مبلغ را نیز به شکل حواله پرداخت کرده ایم و اطلاعات آن را وارد کرده ایم .

سربرگ خرج کردن چک

در صورتی که ما چکی را در گذشته دریافت کرده ایم و میخواهیم بعنوان بخشی از پرداخت به شخص طرف حساب از صندوق خود خرج کنیم، باید آن چک را در این سربرگ انتخاب کنیم و اطلاعات آن را درج کنیم.

پس از درج تمام اطلاعات پرداخت ها دکمه ی ذخیره را در بالای پنجره ی اعلامیه پرداخت میزنیم. تا اطلاعات وارد شده ذخیره گردد؛ بعد از زمانی که اطلاعات اعلامیه پرداخت را ذخیره می کنیم نرم افزار به صورت اتوماتیک سند حسابداری آن را نیز در ماژول حسابداری نرم افزار ایجاد می کند؛ که میتوانیم  با زدن دکمه ی نمایش سند حسابداری در بالای پنجره ی اعلامیه پرداخت آن را مشاهده کنیم.

این جلسه به پایان رسید امیدوارم که مطالب آن نیز مفید واقع شده باشد و توانسته باشیم گامی برای یادگیری شما عزیزان برداشته باشیم، در جلسه ی بعد نیز قصد داریم به مرور عملیات چک دریافتی بپردازیم، لطفا با ما همراه باشید.

خواهشمندیم که نظرات ، پیشنهادات و سوالات خود را  در پایین همین صفحه برای ما ارسال کنید تا ما بتوانیم کیفیت آموزش های ارائه شده را بالا ببریم. با تشکر.

محصولات مکمل و مرتبط
سوالات پرتکرار
گزینه #1

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

چرا حساب سنتر
پربازدیدترین مقالات
آرشیو مقالات
نظرات شما

56 پاسخ

  1. سلام .ممنون از تون. من اعلامیه رو میزنم و 4 تا چک صادر کردم ..چک من در قسمت وصول چک ی نشون داده نمیشه و همینطور در تب چک نی قسمت مرور ی.اما در قسمت جزییات مرور ی وجسنجوی چک و استرداد چک هست .چرا؟

    1. سلام الهه اعلامیه حود را چک کنید، احت ا نوع چک “روز” خورده، اما ید مدت دار شد. از همراهی شما

  2. سلام زمان ثبت اعلامیه ؛ : ثبت اعلامیه م ی ی منفی می شود. در صورتیکه م ی بیشتر از این برداشت هست و ثبت صورت نمیگیرد ممنون میشم اگه یی کنید

  3. سلام زمان ثبت اعلامیه ؛ : ثبت اعلامیه م ی ی می شود. در صورتیکه م ی بیشتر از این برداشت هست و ثبت صورت نمیگیرد ممنون میشم اگه یی کنید

  4. سلام وقت بخیر ممکن هست یی کنید که چطور تاریخ قفل شده را می توانم در برنامه فعال کنم؟ ثبت اعلامیه برای ی گذشته دارم که اینکه اعلامیه را در ی مورد نظر ثبت می کنم امکان تغییر تاریخ ندارد. چندین روز هست که این دارم در حال حاظر هم بت عدم برنامه هیچ ی نداشتم

  5. ممنون و بت خوبتون میشه بگید در در قسمت اعلامیه چه موقع ما رو اسناد نی ثبت میکنیم

    1. سلام مهناز سوالتان کلی است و امکان به آن در بخش کامنت ها ندارد. از همراهی شما

  6. سلام و عرض . ببخشید در هنگام ثبت چک ی می‌دهد این مبلغ چک نی سررسید شده از م ی بیشتر می‌شود. چیست؟؟؟ لازم به ذکر است را جدید در ایجاد کردم و م ی را صفر وارد کردم. ممنون میشوم یی بفرمایید.

    1. سلام محمد این صرفا یک کنترل و آلارم جهت اطلاع شماست، میتوانید نادیده گرفتن آن ادامه دهید. از همراهی شما

  7. سلام وقتی بخوایم ی که از طریق اعلامیه ثبت شده رو ویرایش کنیم ید چیکار کنیم؟

    1. سلام از سایر ها بجز صادر شده اند قابل ویرایش نیستن برای ویرایش ید شود و مبنای ویرایش شده و بعد از ذخیره و صدور بصورت خودکار ثبت و اصلاح میشود از همراهی شما

  8. سلام . وقت بخیر من میخوام قبض را از بزنم طرف مقابل امکان انتخاب نیست . چکار کنم ؟

    1. سلام شادان ابتدا یک در ثبت و را شناسایی کنید، سپس از لای فرم، اعلامیه را ثبت بفرمایید. از همراهی شما

    2. سلام بعد از سر رسید چک ی برای چک مدت دار چ عملیاتی ید انجام داد؟

      1. سلام سحر در زمان وصول چک ی میتوانید از گزینه وصول چک ی استفاده نمایید. از همراهی شما

    1. سلام شاهین بخش اسناد مرتبط مربوط به است که بر مبنای فرم اعلامیه به صورت اتوماتیک ثبت شده است. در این بخش و تاریخ ثبت شده را میتوانید ش ده کنید؛ این در بخش فهرست اسناد قابل جست و جو است. از همراهی شما

  9. سلام تو اعلامیه ی را اشت ه زدم و قصد ویرایش داشتم ولی اعلامیه ثبت شده نه ویرایش میشه نه میشه.خطا میده که این اعلامیه جهت صادر شده و امکان ندارد.کلید ذخیره و .. کلا غیرفعاله لطفا یی کنید.

  10. سلام موقع ثبت کارمزد ی در رسید در مبلغ ی رو کارمزد جمع میکنه و ثبت میشه ( رو تو مرور نگاه میکنی در بستانکار ید 2 ردیف شه 1-مبلغ ی2 کارمزد اما برای ما این دو عدد رو جمع میکنه هم 1 ردیف نشون میده)

  11. سلام ببخشید اگر بخواییم ا یک چک بشه و در سمت طرف مقابل چندین طرف مقابل داشته شد چکار ید کرد؟؟ ا یک چک صادر شود برای حقوق کارکنان

  12. سلام هنگام خرج چک چک ی رو تو لیست چک‌ها نمی‌بینیم ولی تو قسمت جستجو چک هست میشه یی کنین ممنون

  13. سلام وقت بخير در اعلاميه معين كارمزد نكي در بين معين ها نيست چطوري ميتونم به ليست معين هام اضافه كنم و انتخابش كنم؟؟ تشكر

  14. جزئیات رو عالی توضیح داده بودید . خداقوت لطفا اگه وقت کافی برای ضبط فیلم ی ندارید ، بصورت متن ، رو انجام بدید.

      1. سلام حمیدرضا در برای یک رویدا هیچ وقت ثابتی نداره، ما رو توجه شرایط و خودمون ید انتخاب کنیم؛ توجه به این موارد من کفی برای تعیین برای شما را ندارم. از همراهی شما

    1. سلام خسته ن شید میخواستم بپرسم وقتی ی نوع یش تنوع داشته شد ید چجوری ش رو‌ مشخص کنم؟!

  15. سلام یک سوال دارم در رابطه چگونگی انتقال وجه از به از طریق ؟و چگونگی انتقال از به ؟

  16. سلام وقتتون بخیر,کارمزد جداگانه که مربوط به چاپ صورت هستش رو طرف مقابل ید چگونه انتخاب میشود؟

    1. سلام نسیم دقیقا متوجه منظورتان نشدم؛ اگر منظورتان کارمزد چاپ صورت ی است، ید یک اعلامیه از نوع سایر ثبت نمایید و مورد نظر رو به عنوان تفصیلی سایر تعریف نمایید و به تفصیلی خود نمایید. از همراهی شما

    2. سلام وقت بخیر برای ثبت برگشت چک تضمین به عهده ی چطوری ید عمل کرد؟

  17. عرض سلام و خسته ن شین .واقعا توضیحات تون جامع و دی هستش.🙏🙏 لطفا در گروه تلگرام اگه امکانش هست سوالات و سریعتر جواب بدین🙏🙏🙏

    1. سلام ببخشید اگر از تنخواه بخوایم وجه اضافه شده رو برگردونیم چیکار بیاد بکنیم

  18. ممنون از توضیحاته کاملتون میشه بگین چطوری قبوض ی تو ثبت کنم آخه هرچی گشتم چیزی این عنوان پیدا نکردم. ممنون

  19. عالی بود .توضیحات تون کامل و جزئیات .ممنون از وقتی که گذاشتید برای .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *