مدرس: بهنام رجبی    زمان: 24 دقیقه

down-arrow

به نام پروردگار ایزد در قسمت نهم از فصل سوم با موضوع «آموزش قیمت گذاری در نرم افزار سپیدار» در نرم افزار حسابداری سپیدار همراه شما عزیزان هستیم.

قیمت گذاری اسناد انبار

برای این منظور ابتدا بر روی سیستم تامین کنندگان و انبار کلیک میکنیم و از زیر منوی آن عملیات آن گزینه «قیمت گذاری اسناد انبار» را انتخاب می کنیم.

قیمت گذاری اسناد انبار

قیمت گذاری اسناد انبار در نرم افزار سپیدار به شکل خودکار از طریق میانگین موزون متحرک محاسبه می شود.

فیلد انبار در قیمت گذاری اسناد انبار

در این فیلد، انبار مورد نظر که  قصد داریم محصولات آن را قیمت گذاری کنیم را انتخاب می کنیم.

انتخاب انبار جهت قیمت گذاری

 فیلد تاریخ قیمت گذاری اسناد انبار

فیلد تاریخ در پنجره ی  قیمت گذاری اسناد انبار شامل دو قسمت است که بازه ای انجام عملیات را مشخص میکند؛ فیلد «از تاریخ» را خود نرم افزار به شکل خودکار درج می کند که تاریخ مربوط به آخرین عملیات قیمت گذاری اسناد انبار است.

فیلد «تا تاریخ» را می  بایست با توجه به نیازمان ما انتخاب کنیم تا در این بازه نرم افزار قیمت گذاری اسناد انبار را انجام دهد.

تاریخ فرم قیمت گذاری

محاسبه قیمت گذاری اسناد انبار

 برای محاسبه باید بر روی دکمه ی محاسبه در پایین صفحه کلیک کنیم؛ در این حالت پنجره ای برای ما باز می گردد که حساب معین مربوط به این عملیات را برای «رسید و برگشت رسید انبار» و «خروج و برگشت خروج انبار» انتخاب می کنیم.و بر روی دکمه تائید کلیک می کنیم تا عملیات قیمت گذاری انجام گیرد.

خطا در قیمت گذاری انبار نرم افزار سپیدار

پس از این عملیات قیمت ها در رسید های مربوط به شکل میانگین موزون متحرک نمایش داده می شود. برای بررسی بهتر پیشنهاد  میکنم که ویدئو رایگان این درس را در ابتدای همین صفحه مشاهده کنید.

قیمت گذاری محصولات تولیدی

درج مبلغ محاسبه شده برای بهای تمام شده در نرم افزار حسابداری سپیدار از دو طریق امکان پذیر است.

  1. استفاده از گزینه قیمت گذاری محصولات تولیدی در سیستم تامین کنندگان و انبار (که به شکل دستی انجام میگیرد و میبایست بهای تمام شده محصول تولیدی را خودمان حساب کرده و از این طزیق وارد نرم افزار کنیم)
  2. استفاده از سیستم سفارش کار ( در این حالت خود نرم افزار به شکل خودکار بهای تمام شده را با توجه به معیار های ما محاسبه می کند و برای هر محصول درج می کند)

در این بخش ما به مرور عملیات قیمت گذاری محصولات تولیدی می پردازیم.

برای این منظور ابتدا بر روی سیستم تامین کنندگان و انبار کلیک می کنیم و از زیر منوی عملیات آن گزینه قیمت گذاری محصولات تولیدی را انتخاب می کنیم.

قیمت گذاری محصولات تولیدی

در پنجره ی عملیات قیمت گذاری محصولات تولیدی کافیست انبار و بازه زمانی مورد نظر خود را انتخاب کنید و بر روی دکمه ی نمایش اقلام کلیک کنید تا بتوانیم بهای تمام شده ی اقلام تولیدی خود را در نرم افزار وارد کنیم.

تاریخ قیمت گذاری محصولات تولیدی

برای اطلاعات کاملتر درباره اینکه چه کالا هایی با چه شرایطی دراین لیست نمایش داده می شوند پیشنهاد میکنم که ویدئو رایگان این بخش را در ابتدای صفحه مشاهده کنید؛ مطالب این قسمت تمام شد در قسمت بعد با مرور موضوع «انبار گردانی» و «کاردکس کالا» در خدمت شما عزیزان خواهیم بود.

لطفا نظرات، انتقادات، پیشنهادات و سوالات خود را از طریق پنل ارسال نظرات در امتداد همین صفحه برای ما ارسال کنید تا ما بتوانیم آموزش هایی با مضمون آنچه که مورد نظر و نیاز شما عزیزان است ارائه دهیم.

در صورت تمایل برای اطلاع از رخداد ها و آموزش های کاربردی حوزه حسابداری نیز شبکه های اجتماعی حساب سنتر را دنبال کنید. با تشکر

48 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • هادی
    1402-04-15 07:11

    سلام چطوری میشه یک پنل مدیریتی قیمت گذاری محصولات رو بین شرکت ها داشت به این معنی که ما محصولات شرکت هارو را میفروشیم ولی قیمت هار باید اونا مشخص و به روز رسانی میکنند همچین سیستمی وجود دارد

    پاسخ
    • سلام هادی عزیز
      برای بررسی بیشتر با شماره 02188800150 تماس بگیرید؛ ممکن از برای کار شما راه حلی وجود داشته باشد.
      سپاس از همراهی شما

  • سلام وقتتون به خیر
    آیا امکانی درنرم افزار سپیدار هست که بتوان قیمت گذاری موجودی انبار به شکل fifoگذاشت

    پاسخ
  • جلالی
    1401-05-03 14:33

    سلام ، عالیه آقای رجبی

    پاسخ
    • مهران محبوبی
      1401-05-18 13:29

      سلام جلالی عزیز
      سپاس از حسن نظر و همراهی شما.

  • شجاعی
    1401-04-24 13:24

    عالی بود ممنون

    پاسخ
  • سینا
    1400-11-25 13:09

    سلام ممنون بابت راهنماییتون 🌼 ببخشید نمیشه اول قیمت گزاری کرد ، بعد خروج و برگشت از خروج بزنیم

    پاسخ
    • سلام سینا عزیز
      خیر؛ ابتدا باید گردش های انبار ثبت شوند؛ سپس قیمت گذاری انجام شود.
      سپاس از همراهی شما

  • مینا
    1400-11-19 15:47

    مرسی از آموزش هاتون من اصلا سپیدار بلد نبودم وباشما الان فک کنم بتونم پشتیبانی سپیدار انجام بدم

    پاسخ
    • سلام مینا عزیز
      خوشحالم که آموزش ها برای شما مفید بوده است.
      سپاس از حسن نظر و همراهی شما

  • فرانک
    1400-10-29 09:53

    سلام وقت بخیر ،
    اگر تاریخ خرید واقعی یک کالا بعد از تاریخ فروشش صورت گرفته باشه عملیات قیمت گذاری اسناد انبار انجام نمیشه . تاریخ خرید وقتی بصورت واقعی بعد از تاریخ فروش کالا بوده ، آیا رسید انبارو باید به تاریخ قبل اصلاح کنم تا سیستم اجازه قیمت گذاری بده ؟(این خودش مغایرته) . این قسمتو متوجه نمیشم .
    ممنون میشم راهنماییم کنید .

    پاسخ
    • سلام فرانک عزیز
      فروش کالا با خروج کالا 2 بحث متفاوت است؛ شما میتوانید قبل از خرید کالا فروش را انجام دهید؛ اما ثبت خروج انبار آن تا زمان موجود بودن غیر ممکن است.
      سپاس از همراهی شما

  • مهتا
    1400-10-27 12:55

    سلام وقت بخیر
    من برگشت رسید انبار بدون مبنا ثبت کردم وقتی می خوام سند رسید انبارشو بعد از قیمت گذاری صادرکنم این ارورو میده : “امکان صدور سند حسابداری وجود ندارد. لطفا در تنظیمات انبار حساب معین <> را تعیین کنید.
    معینشو چی باید بزنم؟ و با چه منطقی؟

    پاسخ
    • سلام مهتا عزیز
      انتخاب حساب معین بستگی به نوع کدینگ شما دارد؛ بدون بررسی نمیتوان اظهار نظری انجام داد.پ
      سپاس از همراهی شما

  • هديه
    1400-10-03 00:18

    سلام وقت بخير
    در زمان قيمت گذاري اخطار ميده سيستم برخي كالاها در زمان ثبت موجودي نداشتن يا تداخل دارن با هم چيكار بايد كرد؟

    پاسخ
    • سلام هدیه عزیز
      این مورد باید بررسی شود؛ به صورت کلی در صورت وجود موجودی منفی و یا تادم و تاخر سیستم تا زمان رفع موجودی منفی قابلیت قیمت گذاری ندارد.
      سپاس از همراهی شما

  • نسترن
    1400-09-01 10:03

    سلام روزبخیر من واسه گزارش سود و زیان قیمت گذاری اسناد مواد اولیه و بسته بندی و رو انجام داد ولی جهت محصولات خطا میده که رسیدهای انبار دارای قیمیت نمیباشند و گفته رسیدها اصلاح شوند .ممنون راهانمایی بفرمایید

    پاسخ
    • سلام نسترن عزیز
      سپیدار قیمت گذاری خروج های انبار را بر اساس قیمت های رسید شده انجام میدهد؛ مسلما اگر سیستم قیمت مبنا نداشته باشد؛ سپیدار قادر به محاسبه بهای تمام شده نیست. باید تک تک رسید ها را قیمت بدهید.
      سپاس از همراهی شما

  • سلام. به نظر من سپیدار یه نرم افزار عالی تو زمینه حسابداری و مالی باشه ولی تو قسمت انبارداری خیلی ضعیفه. نظر شما چیه؟؟؟ مثلا تو قسمت سفارش کار دکمه ای داره “صدور خروج انبار” کارش اینکه سند مصرف مواد اولیه رو از انبار مواد اولیه میزنه. شاید چیزی که مسئول انبار به خط تحویل میده مغایر با چیزی باشه که سیستم حساب میکنه. منظورم اینکه مسئول انبار اثری روی این سند نگذاشته و از اینرو این سند رو قبول نمیکنه. آیا راه دیگه ای برای ثبت خروج مواداولیه وجود داره؟؟؟ ممنون میشم راهنمای کنید.

    پاسخ
    • سلام کاربر گرامی
      سپیدار امکان تغییر مواد خام را نیز فرام کرده است؛ شما میتوانید خارج از فرمول تعریف شده ، در زمان ثبت سفارش تولید؛ موارد خام آن را تغییر بدید.
      سپاس از همراهی شما

  • سلام و درود
    گفته بودین قسمت سفارش کار رو آموزش تهیه می کنین. آیا تهیه شده؟؟ از کجا میتونم آموزش این قسمت رو تهیه کنم؟

    پاسخ
  • خاکی 1
    1400-07-24 17:21

    رسید انبار قیمت گذاری کردم تا یک تاریخ حالا نمی توانم قبل از ان رسید انبار جدید وارد کنم در ضمن فقط رسید مبنا استفاده میکنم بابت خرید درضمن میخوام کل قیمت گذاری اتوماتیک را خذف کنم

    پاسخ
    • سلام خاکی عزیز
      برای ثبت رسید در بازه ای که قیمت گذاری شده است، باید آن قیمت گذاری حذف شود.
      از مسیر تامین کنندگان و انبار > فهرست > قیمت گذاری های انجام شده > قیمت گذاری خود را پیدا کنید و حذف نمایید.
      سپاس از همراهی شما

  • امیر
    1400-06-08 15:02

    با سلام
    برای کنسل کردن قیمت گذاری چکاری باید انجام داد

    پاسخ
    • سلام امیر عزیز
      از مسیر فهرست تامین کنندگان و انبار وارد بخش قیمت گذاری های انجام شده بروید و قیمت روی قیمت گذاری مورد نظر کلیک راست کنید و برگشت را بزنید.
      سپاس از همراهی شما

  • احسان
    1400-04-13 07:39

    سلام مهندس خداقوت،قیمت گذاری اسنادانبارراکه میزنم این پیام رومیده،موجودی کالاهای زیردرتاریخ مشخص شده درانبار،انبارمحصولات منفی میشود،لطفاپس ازاصلاح مجدداقیمت گذارکنید

    پاسخ
    • سلام احسان عزیز
      کد کالای اعلام شده توسط نرم افزار را در کاردکس جست و جو کنید؛ در بازه کوتاهی منفی شده، باید آنرا اصلاح کنید.
      سپاس از همراهی شما

  • مریم
    1400-04-07 10:08

    با سلام
    بابت میانگین موزن میشه کاری کرد مثلا با فی یک ریال کالا رو ریالی کردیم اگر مقدار وارده رقم اعشار داشته باشه موقع ریالی کردن مقدارهای اعشاری میانگین میگیره و این جوری توی سند مالی مقدار بالتر یا کمتر نشان داده میشه راه حلی هست که میانگین موزن نگیره

    پاسخ
    • سلام مریم عزیز
      روش قیمت گذاری سپیدار میانگین موزون است؛ اما پیشنهاد میکنم با شماره 02188800150 تماس بگیرید؛ شاید بتونیم راه حلی به شما پیشنهاد دهیم.
      سپاس از همراهی شما

  • مینا
    1400-01-20 22:21

    سلام استاد رجبی خوبین
    استاد تو قیمت گذاری اسناد وقتی محاسبه رو میزنم محاسبه اتفاق نمیفته وپیغام میده ک کالاهای موجود باعث منفی کردن انبار میشه مشکل از چیشه

    پاسخ
    • سلام مینا عزیز
      احتمالا برگشت خروج انبار ها را مبنادار ثبت کرده اید.
      سپاس از همراهی شما

  • رضوانی
    1400-01-19 10:46

    سلام
    من برای قیمت گذاری این پیغام میاد ( اسناد برگشت رسید انبار مبنادار که باعث صفر شدن موجودی انبار میشود موجودی مبلغ انبار را منفی میکند. لطفا اسناد مشخص شده را بدون مبنا ثبت کنید
    چطور برگشت رسید انبار بدون مبنا بزنم ک بتونم قیمت بدم؟

    پاسخ
    • سلام رضوانی عزیز
      برگشت رسید هاتون رو بدون مبنا ثبت کنید، زمان ثبت برگشت رسید انبار مبنا ندهید و قیمت هم ندهید فقط کالا و تعداد آن را ثبت نمایید.
      سپاس از همراهی شما

  • سلام وقت بخیر. آقا بهنام در مورد قیمت دار کردن سندهای تولید ، ساختار برنامه باید بر این اساس باشد که در نهایت پس از قیمت دار کردن هر رسید و صدور سند حسابداری “موجودی کار در جریان” بدهکار شود و حساب کنترل تولید(با مرکز هزینه مربوط) بستانکار شود. البته تخصصیتر این است که سه حساب معین1- “کنترل هزینه مواد” 2- جذب دستمزد 3- جذب سربار (هر سه با مرکز هزینه تحویل دهنده) بستانکار شود
    1- آیا با توجه به توضیحات فیلم آموزشی با تعریف حساب معین “کاردرجریان” و انتخاب کدمرکز هزینه به عنوان تحویل دهنده این سند زده می شود.
    2- آیا اینطور نیست که در کانفیگ و هنگام دادن اطلاعات پایه به انبارها مثلا برای ” انبار موجودی “ها با کد10 ،حساب معین “موجودی کالا” یا “موجودی در جریان ساخت” برای صدور سند حسابداری تعریف شده باشد و بماند طرف “بستانکار” که در هنگام سند باید انتخاب شود که در اینجا همان حساب معین ” کنترل تولید” است و مرکز هزینه هم همان “تحویل دهنده”؟
    3- سوال بعد آیا سپیدار امکان قیمت گذاری استاندارد اسناد چه خرید و چه اسنادتولید علاوه بر قیمت گذاری واقعی مثل همکاران ندارد؟
    4- ضمنا خواهشی داشتم اگر به شخصی که آشنا به انبار همکاران سیستم است دسترسی داشتید همین سوال رو مطرح کنید که با مشخص کردن “طرف مقابل” در هر سند انبار و “عامل گذاری” در هر سند تولید یا مصرف کدام حساب معین در حسابداری بدهکار می شود و کدام حساب معین بستانکار و آیا آن سند استاندارد که در ابتدا عرض کردم صادر می شود یا خیر.
    شرمنده و با عرض پوزش از تعدد سوالها و طولانی شدن.

    پاسخ
    • سلام رضا عزیز
      1- بله همینطور است، اما سیستم اسناد مربوط به جذف سربار و جذب دستمزد را صادر نمیکنید ؛ این موارد باید به صورت دستی صادر شود.
      2- سوال دوم شما را متوجه نشدم.
      3- روش قیمت گذای در سپیدار به روش میانگین موزون متحرک روزانه است؛ فرقی ندارد فرم ها خرید، فروش، سایر، تولید یا مصرف باشند.
      4- متاسفانه دسترسی به شخص آشنا به سیستم همکاران نداریم؛ اما در مورد راهکاران اگر سوالی داشتید میتونید بپرسید.
      پیشنهاد میکنم برای دریافت جواب این مدل سوالات با ما تماس بگیرید تا با بررسی دقیق تر موارد بتونیم به شما پاسخ گو باشیم.
      سپاس از همراهی شما

  • سعید
    1399-08-24 14:11

    سلام وقت بخیر .در قسمت گزارش ساز.گزارش صورت سود وزیان که انتخاب میکنم.داخل گزارش فروش هست وهزینه ها .ولی قیمت تمام شده رو نشان نمیده.لطفا راهنمای کنید

    پاسخ
    • سلام سعید عزیز
      باید قیمت گذاری اسناد انبار رو انجام بدید و سند های حسابداری رو صادر کنید.
      سپاس از همراهی شما

  • آراز
    1399-07-15 10:27

    سلام . در پایان هر ماه و یا سال وقتی که قیمت گذاری محصولات تولیدی و انبار میزنم در انتها مانده کالای درجریان ساخت منفی میشه . در پایان سال این مانده منفی رو باید با چه حساب بسته بشه؟

    پاسخ
    • سلام آراز عزیز
      در تولید کالا 3 رکن مواد + دستمزد + سربار در بهای تمام شده آن دخیل هستند، این اختلاف قیمت مربوط به دستمزد و سربار تولید است که باید شناسایی شود؛ همچنین در آموزش شرکت های تولیدی به این بخش میپردازیم.

  • جواد جاویدکیا
    1399-06-20 17:07

    سلام . در فیلم آموزشی برای انتقال بین انبارها حساب واسط تعریف کردید. اگر در قسمت تنظیمات > تنظیمات ، در تب تامین کنندگان و انبار در قسمت واسط انتقال بین انبار حساب موجودی انبار را انتخاب کنیم به جای ساخت حساب واسط درسته ؟

    پاسخ
    • سلام جواد عزیز
      ابتدا از کدینگ حسابها، حساب واسط را تعریف کنید، حال در تنظیمات > تنظیمات > تامین کنندگان و انبار این حساب معین را انتخاب نمایید.

  • المیرا
    1399-03-28 22:39

    سلام و وقت بخیر
    در یک قسمت از آموزش ماژول انبار، برای انتقال بین انبارها، حساب واسط تعریف کردید. لطف میکنید ثبت حسابداریشو بفرمایید

    پاسخ
    • در مورد ثبت انتقال بین انبار در سپیدار این اتفاق می افته:

      موجودی انبار A ****
      واسط انتقال بین انبار****
      ———————————————————-
      واسط انتقال بین انبار****
      موجودی انبار B ****

      سند انتقال بین انبار در نرم افزار سپیدار به دلیل فرآیند خاص سپیدار به این شکل ثبت میشه، ولی به صورت زیر نیز صحیح است:

      موجودی انبار A ****
      موجودی انبار B ****

  • المیرا
    1399-03-28 21:59

    سلام. بسیار سپاس بابت آموزش عالیتون… توضیحاتتون کامل و قابل فهمه و کمک بزرگی به من کرد…
    آقای رجبی، بعضی جاها معین حساب میخواد… از کجا بفهمیم چه معین حسابی را وارد کنیم؟

    پاسخ
    • سلام المیرا عزیز
      هر مجموعه ای با توجه به نوع فعالیت و کسب و کار خود، از کدینگ مخصوص به خودش استفاده میکنه و معمولا عناوین حسابها در شرکت های مختلف کمی متفاوته و در واقع این امکان وجود نداره که من بدون شناخت کامل سیستم شما حساب معین درستی رو به شما پیشنهاد بدم، برای انتخاب حساب معین درست باید از مدیر مالی مجموعتون کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

بالا
بالا
محتوا
محتوا
نظرات
نظرات
اشتراک
اشتراک