تحت وب چیست؟ – انواع روش های تحت وب نمودن سیستم ها

تعداد خوانده شده: ‍ 1,486
دسته بندی نوشته: ‍ مقالات مالی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

نرم افزار تحت وب چیست ؟

به انتشار یک نرم افزار در بستر وب به اصطلاح تحت وب کردن گفته میشود تا بتوان از هر مکانی به نرم افزار مورد نظر دسترسی داشت.
راه حل و برنامه های متفاوتی برای بکارگیری قابلیت دسترسی از راه دور به نرم افزار ها در شرکت ها وجود دارد ولی در این بین مواردی از جمله امنیت ، امکانات ، هزینه راه اندازی ، زمان اسنقرار وجود دارد که باعث تمایز بین انها میشود .

کاربرد تحت وب کردن در شرکت ها چیست ؟

1. استفاده راه دور از نرم افزار هایی مانند نرم افزارهای حسابداری برای کارمندان و مدیران.

2. استفاده در سازمان های دارای بخش های متعدد با فاصله دور از یکدیگر و پاسخ به نیاز یکپارچگی سیستم های مالی ، مدیریت ارتباط با مشتری و … .

3. کاهش هزینه ها در نتیجه ی خرید تنها یک لایسنس برای نرم افزار های کامپیوتر میزبان و استفاده تمام کاربران از نرم افزار نصب شده روی آن .

4. استفاده از منابع سخت افزاری کامپیوتر های دیگر برای پردازش اطلاعات نرم افزار های نیازمند سخت افزار قوی .

5. فراهم کردن قابلیت استفاده از نرم افزار های تحت ویندوزی با دیوایس های گوناگون از جمله انواع موبایل ، تبلت ، مک بوک و … فارغ از این که از چه سیستم عاملی بهره میبرند .

6. استفاده تنها از یک سرور قوی برای کل مجموعه و استفاده از برنامه های نصب شده روی آن و کاهش هزینه ها بدلیل عدم نیاز به خرید کامپیوتر با سخت افزار قوی و متناسب برای هرکاربر .

7. برون سپاری پروژه ها از راه دور به کارشناسان ، بدون نیاز به خرید لایسنس نرم افزار مربوطه و عدم نیاز به انتقال اطلاعات شرکت به بیرون .

8. پشتیبان گیری آسان و فراهم کردن امنیت اطلاعات حیاتی نرم افزار ها و داده های ذخیره شده بدلیل تمرکز تمام اطلاعات در یک دیتا سنتر واحد .

9. استفاده از نرم افزارهای تحت ویندوز روی سیستم عامل های متفاوت ( ios , android , MacOS , BlackBerry )

تحت وب کردن چگونه عمل میکند ؟

نرم افزار های تحت وب کننده با استفاده از بستر اینترنت این امکان را بوجود می آورند که بتوان از راه دور از نرم افزار های نصب شده یا کل امکانات کامپیوتر دیگر در هر جای دنیا استفاده کرد که برای اینکار گزینه های متفاوتی برای اتصال وجود دارد که در ادامه توضیح داده شده است.

انواع روش دسترسی به نرم افزار های تحت وب شده :

بسته به نوع روشی که برای تحت وب کردن انتخاب میکنید روش های متفاوتی برای دسترسی به نرم افزار های تحت وب شده وجود دارد که در لیست زیر میتوانید با آنها آشنا شوید .
• داشتن آیکون مجازی مشابه نرم افزار اصلی روی دسکتاپ کاربران و استفاده از امکانات نرم افزار تنها با نصب نرم افزار روی سرور اصلی .
• استفاده از اپلیکیشن صفحه ورود جداگانه برای هر یوزر با استفاده از یک آیکون مجزا روی دسکتاپ.
• استفاده از مرورگر های اینترنت بر روی تمام دیوایس ها و ورود از طریق درگاه اینترنتی .
• استفاده از نرم افزار های جانبی بر روی دیوایس های متفاوت برای ورود به نرم افزار یا دسک تاپ.

تفاوت تحت وب کردن دسکتاپ ها و نرم افزار ها :

در شرایط متفاوت ، ما میتوانیم امکانات کل دسک تاپ یک کامپیوتر را در بستر وب انتشار دهیم تا کاربران بتوانند از آن بهره ببرند یا اینکه بصورت محدود فقط یک یا چند عدد از نرم افزار ها را منتشر کرده و در اختیار کاربران دیگر قرار بدهیم . یا بسته به نوع نیاز میتوان به گروهی دسترسی به کل دیسک تاپ داد و به گروه دیگر تنها اجازه دسترسی به نرم افزار مورد نظر را داد.

انواع روش دسترسی از راه دور به نرم افزار و دسک تاپ ها :

1. Citrix XenApp & XenDesktop : این نرم افزار ها از محصولات شرکت سیتریکس هستند و قابلیت سرویس راه دور نرم افزار و دسک تاپ (Saas : Software as a Service & DaaS : Desktop as a Service)را ارائه میدهند و جزء خدمات VDI(virtual desktop infrastructure) محسوب میشوند که میتوان از قابلیت تقسیم منابع سخت افزاری میزبان هم برای کاربران استفاده کرد .

2. Terminal service plus : این نرم افزار که به اختصار TSplus نامیده میشود یک برنامه برای دسترسی از راه دور برای دسکتاپ و نرم افزار ها است که میتوان جزء خدمات RDS(Remote Desktop Service) اما با قابلیت های پیشرفته تر و کامل دسته بندی کرد که راه حل جامع و مقرون به صرفه ای برای تحت وب کردن نرم افزار ها و دسک تاپ ها است .

3. Remote Desktop : نرم افزار های متفاوتی برای ریموت دسکتاپ ها از جمله Any Desk و Team viewer وجود دارد اما امکانات محدودی دارند و قابل قیاس با دو روش قبل نیستند و فقط دارای قابلیت ریموت دسکتاپ با قابلیت های محدود هستند و نمیتوانند نرم افزاری را بصورت جداگانه در وب منتشر کنند .

4. مورد اخر هم استفاده از نرم افزار هایی هستند که خود قابلیت تحت وب دارند ولی معمولا بدلیل ذخیره شدن اطلاعات در سرور های خارج از شرکت و گرانتر تمام شدن این روش بدلیل خرید لایسنس جداگانه به تعداد کاربران ، این روش مقرون به صرفه نیست.

کدام روش مناسب کسب و کار ماست ؟

در صورت نیاز به خدمات تحت وب سازی نرم افزار میتوانید با شماره 02188800150 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

آخرین مطالب

اشتراک گذاری

بالا
بالا
محتوا
محتوا
نظرات
نظرات
اشتراک
اشتراک